2a divisió FEF

L’Olot es refà contra l’Andratx amb un gol de penal (1-0)

Ara sí. Després de tres jornades l’Olot ha aconseguit la seva primera victòria. Els de Dólera han guanyat a l’Andratx per la mínima amb un gol de penal de marc Mas al final del partit.

El partit al Municipal d’Olot ha començat amb una ocasió dels de Dólera. Salvans l’ha tingut al minut 8. Els balears però, també han volgut dir la seva i Alorda ha arribat a la porteria local per acabar enviant la pilota per sobre el travesser (20’). Passada la mitja hora de partit, els garrotxins han continuat arribant a la porteria dels visitants. Torras ha tingut una de les més clares , però l’ha salvat Elías sota pals. I Salvans també s’ha sumat als intents amb una rematada mossegada. Els balears ho han provat amb un contraatac minuts després, però el xut ha acabat fora. Abans del descans, els locals encara ho han volgut provar un cop més amb un xut de Yaya massa alt.

A la represa, els garrotxins han continuat buscant el gol i la victòria que tant necessiten. Ho han provat marc mas i Albert Torras, però tots dos xuts han sortit desviats. Arribats al 60’, Dólera ha provat de sacsejar la banqueta per desencallar el partit, fent sortir a Terma i Forés per Gonpi i Torras. Després d’una opció de Barnils amb el cap, que ha aturat Elías, ha arribat el gol de l’Olot, de la mà de Marc Mas, però no ha pujat el marcador perquè l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

Després d’un reguitzell de targetes grogues ha acabat arribant la salvació de l’Olot. Els de Dólera les han tingut, però no han aconseguit ser efectius i, finalment, ha arribat el regal. L’àrbitre ha xiulat penal a favor dels garrotxins per una falta sobre Terma. Marc Mas ha estat l’encarregat d’executar-lo i, sabent l’important que era marcar, no ha fallat (85’).

Una de freda i una de calenta. Els olotins s’han avançat però, només un minut després s’han quedat amb 10 homes. Forés ha vist la vermella directa per una dura entrada a un jugador de l’Andratx. Però després de resistir 6 minuts d’afegit amb un home menys, els olotins es van endur la prmera victòria del curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)