El Peralada suma un nou empat contra el Sabadell B (2-2)

El conjunt xampanyer ha tornat a empatar. Els homes d’Àlex Marsal encadenen el tercer empat consecutiu, aquest cop a casa i contra el Sabadell B. Els visitants han començat avançant-se al 65’, i als últims 20 minuts de partit el marcador ha passat del 0-1 al 2-1 i, finalment al 2-2.

El Peralada, que aquest any ha començat un nou cicle amb una plantilla ben renovada, ha rebut avui al Municipal el filial del Sabadell. Els xampanyers encadenaven dos empats i els arlequinats venien d’empatar el camp de setmana passat, però van perdre la primera jornada a domicili contra l’Hospitalet.

El partit ha començat amb màxima igualtat. Tots dos conjunts han tingut les seves respectives oportunitats per obrir la llauna però cap ha acabat de ser prou contundent en les finalitzacions i han marxat als vestidors amb el marcador inicial.

La segona part però, al contrari que la primera, ha estat ben moguda. Els visitants han estat els primers en avançar-se amb un gol de Sahel (64’). I lluny de quedar-se així, l’encarregat del marcador del Municipal de Peralada ha tingut feina. Arribats als últims 20 minuts de partit el Peralada ha posat una marxa més i, finalment, ha arribat el gol. El més veterà dels xampanyers, Alan Baró, ha empatat el partit (82’). I quan s’acabava el temps reglamentari, Khalid ha anotat la segona diana per desempatar el partit. Els sabadellencs però, no volien marxar de Peralada amb les mans buides i en el temps afegit han tornat a empatar el partit amb un gol de Marco Martínez (91’).

Final frenètic al Municipal altempordanès que ha acabat amb repartició de punts pels dos conjunts. Així, els d’Àlex Marsal tornen a sumat un punt, com el cap de setmana passat i l’anterior.