1a divisió

El Real Madrid juga amb foc i gairebé es crema

1a divisió. L’equip blanc, que guanyava per 3-0 l’Alavés, es relaxa i veu perillar el triomf en els últims minuts de partit. Finalment aconsegueix els tres punts i se situa a un del Barça

Real Madrid 3 Alavés 2

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Rüdiger, Militao (Vallejo, 80’), Mendy; Bellingham, Tchouameni, Valverde (Modric, 69’); Vinícius (Fran García, 90’), Mbappé (Arda Güler, 80’) i Rodrygo (Endrick, 69’).DEPORTIVO ALAVÉS:Sivera; Mouriño, Abqar (Guridi, 46’), Diarra, Manu Sánchez (Adrián Pica, 71’): Novoa, Benavídez, Antonio Blanco (Ander Guevara, 60’), Conechny; Luca Romero (Rebbach, 60’) i Villalibre (Kike García, 71’).GOLS:1-0 (1’) Lucas Vázquez. 2-0 (40’) Mbappé. 3-0 (48’) Rodrygo. 3-1 (85’) benavidez. 3-2 (86’) Kike García.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz (col·legi gallec).T.G.:als locals Valverde, Vinicius, Endrick i Modric.T.V.:cap.

El Real Madrid continua sense convèncer. I és que no ha tingut el conjunt entrenat per Carlo Ancelotti un partit sense problemes en aquesta temporada. El d’ahir contra el Deportivo Alavés (3-2) sí que tenia tota la pinta de ser plàcid i de fet ho estava sent fins al minut 85, quan guanyava per 3-0. Però aleshores van arribar dues dianes seguides dels babazorros, que van fer inquietar l’equip blanc i el Santiago Bernabéu, que van acabar demanant l’hora. No obstant això, els madridistes, tot i jugar amb foc, no es van cremar i van lligar un altre triomf que els situa, amb un partit més disputat, un punt per sota del Barça. Tornaran a ser quatre si el grup orientat per Hansi Flick s’imposa avui al Getafe.

Així, a l’equip blanc, li va tocar serrar les dents. I això que no ho semblava gens. El Real Madrid va encarrilar el matx en la primera part, en què els babazorros van oferir poca resistència amb dianes de Lucas Vázquez (1’), només de començar, i de Mbappé (40’), just abans del descans. L’atacant francès suma 5 dianes en set jornades de lliga. Rodrygo (48’) en la represa va semblar que sentenciava un enfrontament que no havia de tenir gaire més història. Ancelotti va fer canvis: va treure Mbappé, Valverde, Militao i Rodrygo, i l’equip que dirigeix va relaxar-se. Els blancs van dedicar-se a fer passar els minuts i l’Alavés, en dues urpades seguides, de Benavídez (85’) i Kike García (86’), va ficar de ple en el matx els de Luis García, que van acabar collant, però no van encertar.

A UNA DE LEWY

Mbappé torna a marcar i acumula 5 dianes en 7 jornades de lliga disputades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)