2a divisió FEF

L’Olot en vol més de ses illes

2a divisió FEF. Després d’aconseguir la primera victòria el cap de setmana passat contra l’Andratx, els de Dólera volen tornar a guanyar avui (12 h) contra la SD Eivissa

Havent tastat ja la primera victòria el cap de setmana passat contra l’Andratx, avui, els de Pedro Dólera hi volen tornar, i altre cop contra un balear. Els olotins visiten aquest migdia a la SD Eivissa, que fins l’any passat s’anomenava CD Eivissa, un rival directe, també acabat de pujar aquest any i que acumula, de moment, els mateixos punts que els de la Garrotxa.

Els eivissencs, però, no han guanyat cap partit. En la primera jornada van empatar a 0 contra el Lleida a casa, en la segona van empatar a 1 al camp del Cornellà i en la passada també contra el Sabadell –entre mig, van perdre a casa contra el Sant Andreu (0-1).

El conjunt olotí arriba amb l’empenta de la victòria del cap de setmana passat necessària després de tres derrotes inicials. Els de Dólera han guanyat amb tranquil·litat i confiança, però caldrà continuar sumant per sortir de les brases. Per això, el tècnic ha fet una anàlisi exhaustiva del rival: “L’Eivissa és un equip complicat, encaixa molt poc, és molt competitiu i s’ha reforçat molt bé. Té una combinació entre joc directe i joc de toc, defensen en un bloc molt baix i concedeixen poc. Juguen en un camp que no és el seu, ens hem d’adaptar a tot”.

Dólera no podrà comptar per aquest equip amb Arnau Forés, que va veure la vermella el cap de setmana passat, i tampoc amb David López i Maynau per lesió. Amb qui sí que podrà comptar, serà amb Chema Moreno i Uri González.

El partit corresponent a la cinquena jornada de lliga es disputarà aquest migdia (12 h) al Municipal de Sant Rafel, ja que en el camp habitual del rival, l’Estadi Can Misses III, estan canviant la gespa. L’expedició olotina va marxar ahir al migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)