1a femenina

L’Espanyol no passa de l’empat sense gols contra el Betis (0-0)

Lliga F. Tot i que continua sense haver guanyat cap partit, el conjunt blanc-i-blau esgarrapa el primer punt a domicili i encadena la segona jornada deixant la porteria a zero

L’Espanyol suma el primer punt com a visitant després d’empatar a la Ciudad Deportiva Luis Del Sol contra el Betis (0-0) en un duel de primeres urgències, i és que cap dels dos equips coneixen encara la victòria aquest curs.

El conjunt dirigit per Sara Monforte ha protagonitzat un bon inici de partit i ha generat més arribades de perill en una primera part en què l’acció més destacada ha estat el xut de falta directa de Carol, que s’ha estavellat al travesser (31’). Minuts abans, les jugadores blanc-i-blaves havien reclamat penal per unes possibles mans a l’interior de l’àrea, però les protestes han estat desestimades per l’àrbitra Elia Martínez.

Al començament de la segona meitat, Caracas ha intervingut providencialment per evitar el gol de les andaluses (52’). Tot seguit, Chamorro ha estat ben a prop d’obrir la llauna a porteria buida, però la davantera del Paraguai no ha pogut enviar la pilota al fons de la xarxa (57’). Cap al tram final, les verd-i-blanques també s’han pogut avançar a pilota aturada, però el llançament de falta directa de María Ruiz ha sortit fregant el pal (78’). I ja en el temps afegit, Carter ha perdonat el que hauria estat el gol del triomf per a les catalanes (90+1’).

Amb aquest resultat, l’Espanyol, que continua amb els mateixos dos punts que el Betis, encadena la segona jornada sumant i deixant la porteria a zero després de l’empat de la setmana passada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra el Tenerife (0-0). No obstant això, l’equip barceloní resta a l’espera de conèixer els resultats del Deportivo i el València per saber si tancarà la jornada 4 en zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)