A velocitat de creuer

3a divisió FEF. El filial gironí encadena la segona victòria consecutiva amb un nou 3 a 0

Girona B 3 Vilassar de Mar 0

GIRONA B:Sergi Puig, Ferran, Antal, Biel, Mora (Dawda, 79’), Raúl, Selvi, Enric García (Sarasa, 71’), Minsu (Papa, 71’), Carles Garrido (Hamony, 79’) i Expósito (Calderó, 60’).VILASSAR DE MAR:Baño, Bah, Ferrer, Marc Muñoz (Pallise, 81’), Aarón Bocardo (Gerboles, 71’), Granero (Duran, 60’), Jiménez, Oriol (Baldeh, 60’), Cunha, Montalbán (Caballero, 60’) i Peréz.GOLS:1-0 (13’) Minsu. 2-0 (50’) Selvi. 3-0 (78’) Calderó.ÀRBITRE:Moreno Martínez.T.G.:Als visitants Granero i Caballero.T.V.:Cap.

De 3 en 3. El filial gironí encadena la seva segona victòria consecutiva i altre cop per 3 a 0, ahir, contra el Vilassar de Mar. Els de Quique Álvarez només van necessitar el primer quart d’hora per obrir la llauna. Minsu, el millor del partit de la setmana passada, va tornar a ser l’encarregat d’inaugurar el marcador. Arribats a la mitja hora el porter visitant va aturar un penal a Garrido i el partit va arribar al descans amb l’avantatge mínim per als gironins. A la represa, els locals van tornar a marcar ben aviat. Minsu va jugar curt amb Enric García, que li va fer la paret i la van deixar perfecta perquè Selvi l’enviés al fons de la xarxa. Els gironins tenien el control total del partit i tenien set de més, per això va acabar arribant el tercer, aquest cop de Calderó. Papa la va centrar per terra i des de dins de l’àrea petita Calderó ho va acabar. Segona victòria consecutiva i segon 3-0. A velocitat de creuer.