1a divisió

Vergonya i bogeria

Lliga espanyola. Correa empata sobre la botzina un derbi madrileny marcat per quinze minuts d’interrupció pel llançament d’objectes

El derbi entre Atlético de Madrid i Real Madrid és sempre un partit calent. Des de fa unes temporades, molt calent. La prèvia ja feia preveure un ambient tens al Metropolitano i es va acabar donant una imatge lamentable. El partit va haver de ser suspès durant quinze minuts pel llançament d’objectes per part d’alguns aficionats locals a l’àrea de Courtois, després que el belga desafiés la grada celebrant el 0 a 1 anotat per Militão.

Es va acabar reprenent i, després d’un partit amb ben poques ocasions, semblava que els blancs s’endurien els tres punts aprofitant una acció puntual. Però va aparèixer el jugador que sempre apareix en els moments clau per als de Simeone: Ángel Correa. Una gran passada de Galán la va convertir en l’empat l’argentí en el minut 95. Bogeria a la graderia després de la vergonya.