Champions

L’Arsenal venç el PSG (2-0) en una jornada de Champions League plena de gols

L’equip de Mikel Arteta s’ha imposat al de Luis Enrique en una segona jornada de la màxima competició continental sense grans resultats sorprenents, però amb moltes golejades

L’Arsenal s’imposa al PSG (2-0) gràcies als gols de Kai Havertz (20’) i Bukayo Saka (35’) a l’Emirates Stadium en el partit més destacat d’una segona jornada de la UEFA Champions League en què no hi ha hagut massa sorpreses pel que fa als resultats, però sí que s’han vist un bon grapat de golejades.

A més del contundent triomf del Barça a Montjuïc contra el Young Boys suís (5-0), el Brest ha derrotat el RB Salzburg (0-4), el Borussia Dortmund al Celtic amb un resultat d’escàndol (7-1), l’Inter ha guanyat a San Siro contra l’Estrella Roja (4-0) i el Manchester City de Pep Guardiola ha golejat l’Slovan Bratislava (0-4). D’altra banda, el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso s’ha imposat per la mínima al Milan (1-0) amb participació del migcampista català Aleix Garcia, que ha estat titular i ha disputat 75 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)