Barça

El juvenil remunta i suma el primer triomf

Youth League. Els de Belletti capgiren la diana inicial visitant i acaben golejant

Barça 4 Young Boys 2

BARÇA:Eder Aller; Espart, Landry Farré (Kospo, 70’), Leo Saca, Alex Walton (Torrents, 46’); Pedro Rodríguez (Quim Junyent, 63’), Pedro Soma, Juan Hernández (Pedro Fernández, 77’); Jan Virgili, Arnau Pradas i Hugo Alba (Gistau, 64’).YOUNG BOYS:Kader Cherif; Thermoncy, Jetzer, Raicevic, Smith (Ademi, 78’); Etoski (Lüthi, 57’), Bomo (Tschanz, 78’), Tristan Jost (Dalipi, 64’), Mendes; Rufener (Van der Sluis, 57’) i Tsimba.GOLS:0-1 (32’) Jost. 1-1 (35’) Alba. 2-1 (39’) Pradas. 3-1 (66’) Gistau. 3-2 (80’) Mendes. 4-2 (90’) Pedro Fernández.ÀRBITRE:Jakob Sundberg.T.G.:a Walton, Bomo i Jetzer.

El juvenil del Barça va sumar ahir els primers tres punts de la Youth League, que també ha canviat de format. Els de Belletti van perdre a Mònaco en l’estrena, però no van fallar contra el Young Boys. Malgrat ser superiors des del principi, els blaugrana van perdonar i els suïssos van avançar-se en la seva primera ocasió. La reacció dels catalans va ser excepcional i en menys de deu minuts van remuntar. Hugo Alba va aprofitar una errada del porter en el primer i Arnau Pradas va fer un golàs per fer el segon.

Ja en el segon temps, Òscar Gistau va ser l’autor del tercer després d’una jugada col·lectiva brillant. Va posar la por al cos a l’equip visitant amb el 3 a 2, però en la recta final el prometedor Pedro Fernández va sentenciar per sumar el primer triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)