2a divisió FEF

Construir el fortí

2a divisió FEF. L’Olot rep aquesta tarda (17 h) al Municipal d’Olot el Lleida Club de Futbol i vol aprofitar el factor camp per endur-se la victòria

L’Olot torna a casa. Després de guanyar a la S.D. Ibiza a les illes i, entre setmana haver passat de ronda a la Copa Catalunya guanyant als penals al Singuerlín, els olotins tenen una nova i important cita aquesta tarda (17 h) al Municipal. Els homes de Dólera rebran al Lleida Club de Futbol, l’hereu de l’Unió Esportiva Lleida.

Els lleidatans miren cap amunt, i lluitaran per ser a la part alta de la taula. En aquestes primeres sis jornades han sumat 8 punts gràcies a 2 victòries, 2 empats i 1 derrota. L’últim partit és justament l’única derrota que han encaixat. Els homes de Marc García venen de perdre 0-1 a casa, contra el Sabadell, l’actual líder de la taula.

Els garrotxins, en canvi, tenen com a objectiu principal la permanència i fins ara han sumat sis punts, tots ells gràcies a les últimes dues jornades, dos victòries contra l’Andratx a casa (1-0) i la SD Ibiza a domicili (0-1), dos rivals directes. La cita d’avui, en canvi és contra un rival més complicat: “El Lleida és un equip fet per intentar ser campió o com a mínim fer play-off amb una afició que els segueix a tot arreu. És un equip amb molta experiència, jugadors de nivell, han fitxat el millor de cada casa.” Per això, Dólera demana a l’afició que els acompanyi avui al Municipal i alhora pateix per les lesions: “Ens arriba un mes molt carregat, ho estem passant malament perquè estem amb pocs jugadors. Esperem recuperar els jugadors lesionats el més aviat possible.” Acui però, el tècnic garrotxí no podrà comptar ni amb Maynau ni amb David López, en canvi, recupera a Uri González i Arnau Forés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)