3a divisió FEF

Cita d’alt voltatge

3a divisió FEF, El Girona B està en una bona dinàmica i avui vol poder-la continuar celebrant a casa de l’actual segon classificat, el CE Manresa (12 h)

Els gironins van començar de la millor manera, però han anat de menys a més. Els dos primers partits només van sumar un punt, després d’empatar contra el Peralada i veure’s remuntats contra l’Atlètic Lleida en l’estrena a casa. Però els dos últims partits ho han capgirat enduent-se dues victòries per 3 gols a 0 contra l’Europa B i el Vilassar de Mar. Avui tenen un repte d’alt voltatge a Manresa (12 h).

Els manresans són els segons classificats en la taula amb un total de 8 punts. En les quatre primeres jornades han guanyat 3 partits i n’han empatat 1. De moment no n’han perdut cap. Els homes de Mikel Azparren són nous en la categoria, després de baixar el curs passat.

Els gironins arriben al Congost amb 3 punts menys que els locals, però amb només 2 gols encaixats en un mateix partit (el de l’Atlètic Lleida). Els dos conjunt buscaran avui la victòria perquè tots dos estan fets per ser a dalt de tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)