3a divisió FEF

L’Escala cau a Nou Barris (3-0)

Després d’un bon inici de curs ha arribat el dia dolent. L’Escala ha perdut els seu primer partit contra la Montanyesa, equip que era a baix de tot de la taula, però que fins ara, només havia jugat amb els de dalt. 3 gols en contra que han fet molt mal als de Raúl Paje, que no han sabut reaccionar en tot el partit.

El partit a la Bombonera de Nou Barris ha començat amb uns primers minuts de tanteig pels dos conjunts i igualtat màxima. Però aviat, els locals que necessitaven més que els visitants puntuar per sortir de les brases, s’han avançat. Amb una jugada d’Ángel González per banda dreta ha arribat el primer gol que ell mateix s’ha encarregat d’anotar (10’). L’Escala ha provat de reaccionar durant la resta de la primera meitat, però els barcelonins, ben col·locats no els han deixat. Així, el partit ha marxat al descans amb l’avantatge al marcador per la mínima dels de Nou Barris.

A la represa, els anxovencs han continuat buscant, com a mínim l’empat, però ben col·locats al darrera, la Montanyesa, necessitats de punts, no han cedit. Escudero, l’entrenador local ha sacsejat la banqueta per donar energia a l’atac, i li ha sortit bé perquè minuts després ha arribat el segon dels barcelonins. Pedro ha guanyat l’esquena a un dels centrals anxovencs per acabar enviant la pilota al fons de la xarxa (76’). I els locals encara no ho havien dit tot. Arribats a l’últim minut del temps reglamentari Elhadj ha fet el tercer per acabar d’enfonsar als altempordanesos.

Ja no hi ha hagut temps per més. Els de Nou Barris s’han endut els tres punts que tan necessitaven i l’Escala ha tornat amb les mans buides i un cop dur que els tocarà la moral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)