2a divisió FEF

L’Olot obté un bon punt contra el Lleida (0-0)

L’equip dirigit per Pedro Dólera suma set punts dels últims nou i enllaça la tercera jornada sense encaixar davant un rival que és candidat a l’ascens

L’Olot no pot obtenir l’anhelada tercera victòria consecutiva, però suma un bon punt al municipal contra el Lleida (0-0), un rival que és candidat a l’ascens, i enllaça el tercer partit sense conèixer la derrota i deixant la porteria a zero, una sèrie que permet al conjunt dirigit per Pedro Dólera sumar set dels últims nou punts en joc després d’un inici amb tres derrotes i cap gol a favor en les tres primeres jornades que va encendre les alarmes.

En la primera part, Pau Salvans no ha pogut aprofitar una centrada de Marc Mas per ben poc (4’), i el davanter silenc ho ha provat per partida doble minuts més tard. Primer, amb una rosca ajustada que ha llepat el pal (21’), i després, habilitat per una passada de Pedro del Campo, amb una desmarcada a l’esquena de la defensa visitant en una acció que ha acabat amb una rematada que ha sortit fregant el travesser (32’). Els lleidatans han pogut generar perill a pilota aturada, però Ballesté s’ha mostrat ferm sota pals i la defensa olotina, solvent.

Després del descans, el porter Iñaki ha evitat l’1-0 en aturar el xut de Salvans (64’) en una de les opcions més clares de la segona meitat. Tot seguit, la rematada de cap de Terma ha sortit desviada (67’). El Lleida, que ha provat de fer mal amb algunes transicions finalitzades per Adri Gené, ha generat perill amb un xut d’Unai Garcia, que ha completat una bona acció individual, però Ballesté ha blocat la seva rematada (74’). Finalment, Manzano també ha desaprofitat una jugada en què tenia una bona oportunitat per obrir la llauna, però ha errat en la presa de decisió en voler-la passar a un company quan ho tenia tot a favor per veure porteria (77’). El resultat deixa l’Olot situat en la tretzena posició de la classificació del grup 3 de 2a FEF.