El Peralada amb un home menys perd contra el Cerdanyola (0-3)

De l’eufòria a la derrota. Després de tastar la primera victòria el cap de setmana passat, els xampanyers han patit avui la primera derrota del curs. Tot i que els d’Àlex Marsal havien començat dominant el partit, abans del descans s’han quedat amb un jugador menys i els ha passat tanta factura que el marcador final ha acabat amb un 0-3.

El partit al Municipal de Peralada ha començat amb un cert domini dels xampanyers, que amb només deu minuts, ja han avisat dues vegades a Victor sota pals. Els d’Àlex Marsal han continuat arribant i arribats al minut 25, han tingut una doble ocasió per avançar-se. Primer un xut des de la línia de gol que ha rebutja Víctor i després un xut llunyà que ha aturat també el porter vallesà. Els visitants han tingut les ocasions cap al tram final del partit. Primer han volgut aprofitar una contra que no han pogut rematar. Jordi Avilés, també s’ha sumat als intents amb un xut que ha marxat desviat. I just abans del descans Alejandro Mejía ha vist la vermella directa per una acció sense pilota sobre Alex Fernández, i els xampanyers s’han quedat amb un home menys. I els vallesans ho han aprofitat ben aviat. Alex Fernández, tot sol, s’ha inventat una jugada per acabar enviant la pilota al fons de la xarxa (43’). I ja no hi ha hagut temps per més en la primera meitat.

A la represa, el Cerdanyola ha tornat a aprofitar ben aviat l’avantatge de tenir un home més al terreny de joc per ampliar distàncies. Javi, de cap, ha fet el segon pels visitants (53’). Del domini inici dels locals, el partit ha passat a ser totalment dels visitants després de l’expulsió de Mejía. Per si no n’hi havia hagut prou, els vallesans encara n’han volgut fer un més abans de marxar. Otman, que feia dos minuts que havia entrat al vers,s’ha combinat bé amb Paul per després guanyar l’1 contra 1 i fer el 3r del Cerdanyola (89’).

El Peralada no ha sabut reaccionar des que s’ha quedat amb 10 i ho han pagat car amb un 0-3 a casa.