Més futbol

La Damm presenta la ciutat esportiva en un acte molt lluït

Coincidint amb el 70è aniversari del club, el CF Damm ha fet la presentació oficial de la ciutat esportiva, la nova seu dels seus equips que ha construït a Montjuïc. Hi ha dos camps de futbol 11 i dos edificis, un amb una graderia amb capacitat per a 550 espectadors i un altre amb vestidors, serveis, sales i fins i tot una biblioteca, amb la vocació d’oferir una formació integral als seus jugadors i jugadores.

L’acte, molt lluït, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Salvador Illa; el president del Parlament, Josep Rull; l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni; el delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto; el conseller d’Esports, Berni Álvarez, entre altres representants institucionals. I presidents i altres representants dels clubs, entre els quals el president del Barça, Joan Laporta, i el conseller delegat de l’Espanyol, Mao Ie, o el president del COE, Alejandro Blanco. També hi havia Josep Barcons, president del CF Damm durant 52 anys, ara president d’honor, i fill del fundador. Han intervingut el capità del Girona David López, el porter de l’Espanyol Joan Garcia i (per video, concentrat amb la selecció espanyola sub21), el blaugrana Marc Casadó, tots formats al club cerveser, i l’entrenadora del juvenil femení, Ana Barbancho. També han enviat missatges de felicitació Pep Guardiola, Vicente del Bosque, Sergio González, Javi Puado, Gerard Moreno, Maria Perez, Edu Expósito, Cristian Tello, Koke, Sergio Busquets, Iniesta, Oriol Romeu, Terrats, Dani Olmo, Xavi Hernández, Luis García i, per sorpresa final, Leo Messi. 

En els parlaments, han intervingut el president executiu de Damm, Demetrio Carceller; el president del club, Ramon Agenjo; l’alcalde, Jaume Collboni, i el president Salvador Illa.

La Damm té 240 jugadors i jugadores, i tenir-los tots agrupats en unes instal·lacions pròpies era el gran objectiu. “Som una família, i això és fer realitat el somni que teníem”, ha dit Ramon Agenjo. La inauguració s’ha tancat amb una exhibició castellera dels castellers d’Esparraguera i dos partits de futbol, masculí i femení, amb el Barça i l’Espanyol com a rivals de la Damm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)