1a divisió

Els veïns denuncien que el Bernabéu té la llicència caducada des de fa 23 anys

Els veïns afectats pels concerts al Santiago Bernabéu denuncien que el Real Madrid opera a l’estadi amb una llicència caducada des de fa 23 anys. Segona avançava El Confidencial, els veïns ho van descobrir quan, en lluita pels conflictes pels concerts, van demanar fins a quatre vegades a la Comunidad de Madrid la llicència que s’entregava als promotors musicals. Els veïns ho han denunciat a la jutgessa. Asseguren que l’estadi no té la llicència preceptiva per a qualsevol tipus d’ús, no només per a concerts musicals. Per tant, tampoc partits de futbol. Sol·liciten la imputació de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.

El Madrid ho nega

El Real Madrid nega que desenvolupi o hagi desenvolupat la seva activitat esportiva amb una llicència caducada al Bernabéu. “El Reial Madrid disposa, i sempre ha disposat, de la corresponent llicència municipal d’activitat i funcionament, que empara plenament la celebració d’esdeveniments esportius a l’estadi Santiago Bernabéu”, explica el club en un comunicat.

L’Ajuntament de Madrid assegura que des de la inauguració fins ara, a l’estadi s’han concedit diferents llicències de funcionament després de les successives obres i ampliacions que s’han anat realitzant. “L’última llicència de funcionament que tenia el Bernabéu és del 10/08/2017. Posteriorment, es realitzen dferents obres per a la remodelació de l’estadi amb diferents llicències urbanístiques (mantenint-se en vigor la llicència de funcionament del 2017)”. “Una vegada finalitzades s’atorga una nova la llicència de funcionament el 30/08/2024, que aglutina totes les anteriors de les reformes prèvies i les darreres realitzades”, conclouen des de l’Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)