1a divisió FEF

L’Arenteiro destrossa i goleja un Nàstic desconegut (4-0)

Els tarragonins encaixen la segona derrota de la temporada en un partit per oblidar en terres gallegues

El Nàstic surt golejat del Municipal do Espiñedo davant l’Arenteiro (4-0) en un partit nefast dels tarragonins, que encaixen la segona derrota de la temporada i surten de les places de promoció d’ascens. Una versió irrecognoscible dels grana que ha acabat amb un resultat dolorós.

No ha necessitat l’Arenteiro tenir gens la pilota en l’inici per generar les primeres ocasions clares. Ha trobat forats amb facilitat davant un feble Nàstic i ha pogut avançar-se en diverses situacions des de ben aviat. No ha encertat, però ha sigut una premonició del que acabaria passant. Els locals han posat cinc marxes més que els tarragonins a l’hora de competir. Precisament competir és un dels signes d’identitat del conjunt de Dani Vidal des de la temporada passada, però s’ha esfumat a O Carballiño.

En un camp on sempre regna el joc directe, els constants duels i les segones jugades, el Nàstic no ha comparegut. El primer gol local ha arribat superada la mitja hora, per un penal comès per Unai Dufur. L’ha transformat Baselga, que ha signat el seu doblet abans del descans convertint una bona transició que els tarragonins han posat molt fàcil.

2 a 0 al descans i cap reacció després del pas per vestidors. Els locals han acabat trobant el tercer, el hat-trick de Baselga, després de diversos rebutjos que han caigut en botes dels jugadors locals. Tot li sortia a l’equip gallec, i poc després ha arribat el quart en un xut espectacular d’Enol des de la frontal.

Partit per oblidar a Galícia, dels que fan mal. Pel resultat i per com s’ha donat. El Nàstic ha perdut la seva essència i no es pot permetre passar un sol segon sense recuperar-la. Les lligues permeten que una derrota com aquesta es quedi simplement en una derrota. Els grana tindran l’oportunitat de refer-se la setmana vinent a casa davant el filial d’Osasuna.