1a femenina

El Llevant Badalona allarga el gran inici guanyant al Sevilla (0-1)

Un gol de Maja a la recta final ha donat tres punts més a les catalanes, que es col·loquen quartes a la classificació

El Llevant Badalona guanya al camp del Sevilla (0-1) gràcies a un gol de Maja a la recta final del partit i torna a demostrar que el seu gran inici de campionat no és casualitat. Sumen 13 punts en les sis primeres jornades, tan sols han perdut un duel i són quartes classificades de la Lliga F.

La primera meitat ja ha sigut bona de les de Ferrán Cabello, superiors al Sevilla. Han pogut avançar-se, però no ho han aconseguit i s’ha arribat al descans sense gols. El premi ha arribat a la recta final, quan restava un quart d’hora per acabar el partit. La central Sonia Majarín ha enviat al fons de la xarxa un córner centrat per Irina.

El gol d’estratègia ha acabat decantant el partit. Porteria a zero i tres punts a l’estadi Jesús Navas que deixen el Llevant Badalona com a quart classificat de la màxima competició femenina.