Copa Catalunya

Espanyol, AEM, Europa i Vic Riuprimer, als quarts de final

La Copa Catalunya Femenina ja té definits els equips que disputaran els quarts de final després que l’Espanyol, l’AEM, l’Europa i el Vic Riuprimer superessin als seus adversaris als vuitens. Els quatre equips disputaran la següent fase de la competició el proper novembre, l’antepenúltim esglaó abans d’unes semifinals en les que s’afegiran el Barça i el Llevant Badalona com a equips de primera divisió el curs 2023/24 –aquesta eliminatòria està programada el primer trimestre del 2025.

L’AEM va imposar-se al Riudoms (1-5), l’Espanyol al Seagull (0-2), l’Europa a l’Igualada 4-5 als penals després que el partit acabés en empat a 2 gols i el Vic Riuprimer va superar al Cornellà (3-0), en una quarta eliminatòria disputada el dimecres.

El nou format de la competició ha permès augmentar el nivell de futbol amb equips campions de les categories territorials i també equips de categories estatals en la campanya 2023/24 –amb el Barça i el Llevant Badalona a les semifinals–. L’AEM B va aixecar el títol amateur disputat el curs passat i el primer equip enguany intentarà guanyar l’absolut en aquesta nova estructuració de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)