1a divisió

El Madrid guanya a Vigo abans del clàssic (2-1)

El Madrid ha posat pressió al Barça, que demà rep el Sevilla (21h), gràcies a la victòria al camp del Celta una setmana abans de rebre al Bernabéu els blaugrana en el primer clàssic de la temporada. Un triomf sofert, i és que els blancs han estat molt fràgils al darrere i han hagut d’aprofitar les individualitats de Mbappé i Vinícius al davant per resoldre un matx que se li havia complicat a l’inici de la segona part, quan el Celta ha empatat i era superior.

El partit ha començat amb un ritme frenètic i amb un Celta avisant que podia fer mal a l’esquena de la defensa del Madrid. Després de dos intents en què no se n’han sortit, els gallecs han tingut una ocasió claríssima. Swedberg, assistit per Borja Iglesias, s’ha plantat absolutament sol davant Courtois, que ha tret un peu miraculós per evitar el gol (7’). L’intercanvi de cops ha estat constant fins que en el minut 20 una errada en la sortida de pilota de Fran Beltrán l’ha aprofitat Mbappé des de fora l’àrea per marcar un golàs i fer pujar el 0-1 al marcador. Amb el marcador a favor el Madrid ha estat lleugerament superior, però no hi ha hagut més ocasions clares fins el descans.

Després de la represa Bellingham ha tingut una molt bona ocasió per encarrilar el partit pels blancs, però ha xutat massa creuat (46’). Perdonar li ha sortit car, i és que poc després Swedberg ha fet l’1-1 (51’) culminant una gran jugada col·lectiva i una centrada de Mingueza. L’empat ha deixat molt tocat al Madrid, que ha vist com el Celta acariciava la remuntada. Perdonar, però, aquesta vegada li ha sortit car als gallecs, ja que en el 66’ Modric ha trobat dins l’àrea a Vinícius, que ha marcat l’1-2. Just després Courtois ha salvat l’empat una vegada més davant Bamba (69’) i Mingueza ha xutat alt per poc (70’), i és que fins al final el Celta ha tingut bones ocasions per empatar, fins a l’última de Douvikar en el temps afegit (92’), però el Madrid ha salvat els mobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)