2a divisió FEF

L’Olot rep a l’actual líder, el Sant Andreu

2a divisió FEF Els homes de Dólera encadenen quatre partits sense veure la derrota

L’Olot ja fa deu jornades que no sap el que és perdre. En els últims quatre partits ha sumat 10 punts i avui tenen un nou i gran repte al Municipal d’Olot. Els de Dólera rebran el Sant Andreu (17h).

Els barcelonins, un equip clàssic del futbol català arriben a la Garrotxa amb 15 punts i com l’actual líder de la taula. En 7 jornades han guanyat 5 partits i n’han perdut només 2.

Els olotins encadenen una bona dinàmica però el tècnic té clar que avui serà molt complicat no trencar-la: “ Aguanta tot el partit a un gran nivell, tenen molts canvis per fer i mantenir la mateixa estructura. Fan un joc atractiu i ràpid amb jugadors de molt de toc, és difícil treure’ls la pilota”. Per això demana a l’afició que vinguin: “Seria molt important omplir el camp, sabem que vindrà molta gent del Sant Andreu i no volem jugar a fora.”

Els de Sant Andreu de Palomar sempre van acompanyats d’una gran afició als seus desplaçaments i el club olotí també ha organitzat tota una prèvia festiva des de les 12h a l’Estadi per intentar emplenar el màxim possible el Municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)