3a divisió FEF

El Peralada remunta contra el Badalona i obté el primer triomf com a local (2-1)

Els gols d’Aliou Traoré i el definitiu de Khalid a les acaballes permeten a l’equip dirigit per Àlex Marsal capgirar el resultat davant el conjunt escapulat i sumar la primera victòria del curs al municipal xampanyer

Els gols d’Aliou Traoré (42’) i el definitiu de Khalid (84’) capgiren la diana inicial de Mario (9’) i permeten al Peralada sumar el primer triomf del curs al municipal, a més d’enfilar-se fins als 10 punts i situar-se a només un de la zona de promoció d’ascens a 2a FEF.

En un inici de partit amb un ritme força alt, Mario ha obert la llauna ben aviat pels visitants (0-1, 9’), que han pogut ampliar l’avantatge abans del descans, quan ha arribat l’ocasió més clara d’una primera meitat igualada. Barri i Toni Larrosa han completat un ràpid contraatac, però Mario no ha definit bé i ha desaprofitat l’oportunitat de fer el seu doblet (39’). Poc després, Aliou Traoré, habilitat per una gran assistència de Llorenç Busquets, ha empatat el duel abans de la mitja part (1-1, 42’).

Al començament de la segona meitat, Larrosa ha vist la vermella directa en una acció que ha deixat el conjunt escapulat amb un home menys (50’). Lluny de mostrar feblesa, el Badalona s’ha pogut tornar a avançar en una jugada que ha nascut amb una centrada de David Jiménez que ha deixat Ufano sol davant del porter, però la rematada de l’exjugador de l’Olot ha sortit per sobre del travesser (62’). Finalment, l’equip dirigit per Àlex Marsal, després d’una bona arribada de Santi Varese per banda, ha acabat aprofitant-se de la seva superioritat numèrica per capgirar el marcador amb un valuós gol de Khalid (2-1, 84’) que permet obtenir la primera victòria de la temporada a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)