L’Escala allarga la mala dinàmica de resultats a Mollerussa (2-1)

Un doblet de Jofre Graells sentencia l’equip dirigit per Raúl Paje, que tot i reaccionar amb el gol de l’honor, obra de Marc Padilla, enllaça la quarta jornada sense conèixer la victòria i suma dos punts dels últims dotze

L’Escala perd a Mollerussa (2-1) i enllaça la quarta jornada sense guanyar. Un doblet de Jofre Graells ha deixat sense puntuar l’equip dirigit per Raúl Paje, que no s’ha pogut refer tot i reaccionar en l’últim quart d’hora amb el gol de l’honor, obra de Marc Padilla, i que només ha sumat dos punts dels últims dotze.

En una primera part amb ben poques ocasions en què els escalencs, que han reclamat penal en un parell d’accions dins l’àrea, han tingut el domini, i els lleidatans han amenaçat en les transicions, la més clara ha arribat abans del descans en un servei de cantonada servit per Putxi que Jofre Graells ha rematat amb el cap i que el porter Marwane ha desviat providencialment amb la mà dreta abans que la defensa rebutgés el perill per evitar el gol dels locals (45’).

Ja en la segona meitat, una greu pèrdua en la sortida de pilota ha estat castigada per Graells, que ha estat l’encarregat de penalitzar l’error des de la frontal de l’àrea petita (1-0, 48’). Un cop superada l’hora de joc, els visitants han aconseguit veure porteria, però l’alegria s’ha esfumat ràpidament quan el linier ha aixecat el banderí i la jugada ha quedat invalidada per fora de joc (65’). I, de la celebració efímera, s’ha passat a la decepció quan Graells ha fet el seu doblet en una acció a pilota aturada (2-0, 72’). Tot i això, la resposta ha estat immediata, i un gol de Marc Padilla (2-1, 75’) ha posat emoció a l’enfrontament i ha donat esperança als gironins, que ho han intentat fins al final i no han donat una mala imatge, però se n’han anat de buit.

Tot i la derrota, l’Escala, que es queda amb nou punts, continua instal·lat a la meitat de la taula. A dos punts del descens i també a dos de la promoció d’ascens, els anxovencs són encara a temps de tot. La pròxima jornada, el diumenge 27 d’octubre a les 12h, reben al Nou Miramar el Peralada, que avui s’ha imposat al Badalona (2-1), en un el derbi alt-empordanès que serà una oportunitat més de tallar la mala dinàmica i de tornar al camí de la victòria. L’últim triomf, a casa contra el Tona (2-1), es va obtenir el passat 22 de setembre en la tercera jornada de la 3a divisió FEF.