Champions

L’Atlético perd contra el Lilla i es complica la vida (1-3)

Els de Simone es veuen remuntats pel conjunt francès i encadenen la segona desfeta, mentre que el City goleja l’Sparta de Praga (5-0), el Liverpool compleix davant el RB Leipzig (0-1) i l’Inter venç el Young Boys en l’afegit (0-1)

L’Atlético de Madrid encadena la segona desfeta en la Champions League després de perdre contra el Lilla (1-3) i es complica l’accés als vuitens de final de la màxima competició continental. L’equip dirigit per Simeone s’ha avançat amb un gol de Julián Álvarez (1-0, 8’), però el conjunt francès, que suma sis punts, ha capgirat el marcador durant la segona meitat gràcies al gol d’Edon Zhegrova (1-1, 61’) i al doblet de Jonathan David, que ha vist porteria des dels onze metres (1-2, 74’) i també ha estat l’autor de l’1-3 definitiu (89’).

Pel que fa a la resta de la tercera jornada, el Manchester City s’ha desfet amb facilitat de l’Sparta de Praga amb els gols de Foden, John Stones, Matheus Nunes, de penal, i un doblet de Haaland (5-0). Els de Pep Guardiola sumen set punts de nou possibles i continuen invictes, com el Liverpool d’Arne Slot, que s’ha imposat al RB Leipzig amb un solitari gol de Darwin Núñez, assistit per Salah (27’), i ha guanyat els tres partits de la fase lliga. L’Inter també ha complert amb patiment en vèncer el Young Boys a Suïssa (0-1) amb una diana de Marcus Thuram en el temps afegit (93’) i acumula dos triomfs i un empat.

D’altra banda, el Bayer Leverkusen no ha passat de l’1-1 al camp del Brest, en un partit que el migcampista d’Ulldecona, Aleix Garcia, ha completat els 90 minuts. Els de Xabi Alonso són un altre dels nou equips que no coneixen la derrota i acumulen set punts dels nou que s’han disputat fins ara.