1a divisió FEF

Un penal condemna el Nàstic en un camp impracticable (1-0)

Els tarragonins cauen per la mínima davant el Real Union d’Irun en un terreny de joc inundat i enfangat

El Nàstic perd al camp del Real Union d’Irun (1-0) per un gol de penal encaixat a la segona meitat. El partit ha quedat totalment marcat per la climatologia, la pluja que ha caigut tot el dia sobre l’Stadium Gal ha fet que fos totalment impossible jugar la pilota, que en gran part del terreny de joc ni tan sols corria per terra.

Tot i això, el duel ha arrencat, amb ambdós equips tenint molt clar quin tipus de partit es trobarien. Constant joc directe, duels, joc aeri i molt poques passades i conduccions. Un partit lleig de veure i lleig de jugar sota la incessant pluja d’Irun. Poques sorpreses en el transcurs, ha tingut trams en els quals ambdós equips s’han acostat a l’àrea contrària, però com han pogut. Les úniques dues ocasions de relatiu perill han sigut locals a la primera meitat. La primera ha acabat amb una doble parada de Rebollo en un córner, la segona amb una rematada de cap que ha marxat fora.

Ha començat bé el Nàstic a la segona meitat i ha tingut dues bones ocasions per marcar el 0 a 1, però en les dues Víctor Narro no ha estat gens encertat. Era evident que si el partit es decantava seria per un detall, i així ha sigut. Restant vint minuts pel final, l’àrbitre ha assenyalat penal per una mà de Joan Oriol a l’interior de l’àrea. El capità Quique Rivero l’ha convertit per deixar els tres punts a casa.

Derrota del Nàstic a domicili en un partit d’aquells que mai s’haurien de permetre jugar en una categoria que presumeix de voler ser professional. Tot i això, temporada rere temporada continuen aquest tipus d’imatges, situacions que impedeixen fer cap mena de valor sobre equips i jugadors i que distorsionen completament la competició. Res poden fer-hi els clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)