1a divisió FEF

Empat decebedor del Barça Atlètic contra el Barakaldo (2-2)

El partit entre el Barça Atlètic i el Barakaldo ha acabat amb un emocionant empat a 2 en un enfrontament intens disputat al Johan Cruyff. Els locals han començat amb força, dominant la possessió i creant diverses ocasions. Al minut 29, Cedric ha obert el marcador, culminant una jugada col·lectiva amb una definició precisa dins l’àrea. Els aficionats blaugrana no han hagut d’esperar massa per gaudir d’un altre gol, ja que Guillermo ha ampliat l’avantatge a 2-0 al minut 39, gràcies a una gran assistència de Darvich després d’una magnífica jugada per banda.

La primera part ha acabat amb els locals amb una sensació de control, tot i que el Barakaldo ha mostrat signes de perill, xutant un baló al travesser poc abans del descans. Amb un marcador favorable, el Barça Atlètic ha marxat al vestidor amb la confiança de poder mantenir la seva invicta al Johan Cruyff aquesta temporada.

Gir de guió a la segona part

No obstant això, la segona meitat ha portat girs inesperats. Al minut 52, Mbacke ha rebut la seva segona groga, deixant el Barça Atlètic amb un home menys. Aquesta expulsió ha canviat la dinàmica del partit, i el Barakaldo, aprofitant la seva superioritat numèrica, ha començat a pressionar. Al minut 59, Maroan Sannadi ha retallat distàncies amb un gol espectacular, una rematada acrobàtica que Astralaga no ha pogut aturar al pal curt.

Amb el partit cada cop més disputat, el Barakaldo ha seguit buscant l’empat. El Barça Atlètic, tot i els esforços defensius, ha vist com la pressió dels visitants augmentava. Finalment, al minut 87, Imanol Torre ha signat un gol espectacular de voleia, creuant la pilota amb precisió i col·locant-la lluny de l’abast d’Astralaga. Unai ha buscat l’empat amb un xut des de la frontal, però el porter visitant l’ha atrapat amb una bona acció. El Johan Cruyff ha esclatat en un crit col·lectiu, celebrant l’empat i deixant els locals amb un regust agredolç.

Amb aquest resultat, el Barça Atlètic ha continuat invicte al Johan Cruyff aquesta temporada, però haurà de reflexionar sobre les errades que han permès que un partit tan controlat se’ls escapés de les mans.