Premier

El Manchester United acomiada Erik ten Hag

El Manchester United ha emès un comunicat als seus canals digitals en el qual confirma que Erik ten Hag, el fins ahir entrenador del primer equip dels red devils, ha estat acomiadat. El neerlandès va arribar al club el 2022 després d’un pas brillant per l’Ajax i al club anglès ha intentat, sense gaire èxit, transformar i reconstruir un equip que tot i el gran desemborsament de diners només ha guanyat la Carabao Cup, el 2023, i la FA Cup, el curs passat.

En la Premier League, Ten Hag va aconseguir situar l’equip en tercera posició en la primera temporada, vuitè en la passada –juga l’Europa League gràcies a ser campió de la FA Cup– i enguany l’equip transita per la catorzena posició amb només 11 punts, ja a 12 del City i a 7 de les posicions de Champions League.

En l’últim partit dirigit per l’exjugador professional de diversos clubs als Països Baixos, va caure 2-1 contra el West Ham de Julen Lopetegui per culpa d’un penal dubtós en el tram final del partit.

Ruud van Nistelrooy assumirà la direcció tècnica de l’equip mentre el club no escull qui dirigirà la nau del segon club més valuós del món. Algunes informacions apuntaven que l’extècnic del Barça, Xavi Hernández, s’havia entrevistat recentment amb diversos emissaris del Manchester United.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)