Més futbol

L'Olesa supera clarament el Montcada i és el primer líder

El retorn de l'Olesa a la primera catalana no podia haver estat més satisfactori per als interessos del grup dirigit per José Antonio Montes. Els del Baix Llobregat van vèncer àmpliament a domicili un Montcada ferit des del minut 20 amb l'expulsió de Del Amo per doble targeta groga.

L'equip local va aguantar tota la primera part i es va refer del gol de Manolo (31') només quatre minuts després, quan Solano va batre Coca a la sortida d'un córner. Amb un contraatac del mateix Solano, que va aturar Coca, a les acaballes de la primera part, es va arribar al descans amb bones sensacions per a tots dos equips.

En la segona part, els locals van donar el braç a tòrcer i no van poder contrarestar més estona el futbol directe de l'Olesa. Els de Montes van matar el partit amb dos gols en cinc minuts. Sergi Soler, de cap (53'), i Manolo (55'), en aprofitar una passada de la mort de Peke, van donar un avantatge que va esdevenir insalvable per als montcadencs. L'Olesa va aprofitar la davallada física dels locals en la segona part i va ampliar el resultat mitjançant Nogareda (73'), que va aprofitar l'errada de la defensa per superar Adri i fer pujar el definitiu 1 a 4 al marcador.

Amb aquest resultat, l'Olesa, un dels equips candidats a pujar de categoria, s'estrena aquesta temporada com a primer líder de la primera catalana, mentre que el Montcada haurà d'esperar la propera jornada al camp de l'Igualada per aconseguir els primers punts.

MONTCADA
1
OLESA
4
MONTCADA
Adri Buetas, Sergio, Jordi, Javi López, Miki, Salvanyà, Norbert (Pasqui, 60'), Sanchis (Pacheco, 60') Solano (Kevin, 77'), Del Amo, Ivan Peralta
OLESA:
Coca, Guarch, Arguisuelas, Dennis, Âlex Ros, Juanje, Manolo (Pedro, 75'), Sergi Soler, Peke, Fité (Miki, 80'), Nogareda (Juanito, 86')
GOLS:
0-1 (31') Manolo. 1-1 (35') Solano. 1-2 (53') Sergi Soler. 1-3 (56') Manolo. 1-4 (73') Nogareda
ÀRBITRE:
Serrano Hernàndez.
T.G.:
Als locals: Javi López, Del Amo, Ivan Peralta. Als visitants: Manolo, Fité, Miki.