Més futbol

Fran Piera i Aday, dos noms propis del Sant Andreu-Santboià

El d'aquesta tarda serà un partit especial per a Fran Piera (Alella, 19-12-87). L'actual extrem del Santboià ha estat andreuenc les últimes tres temporades i mitja i ha deixat molts bons records al Narcís Sala. «Jo sóc molt extravertit i sé que la gent d'allà m'estima, però la veritat és que no sé com respondré, però el que està clar és que aquest partit té un extra de motivació per a mi», explica. Fran Piera va arribar al Sant Andreu el 2006 de l'Alavés B (2a B) –hi va anar sent encara juvenil del Badalona–, en aquella temporada desastrosa del descens a tercera, tot i que ell en va treure alguna cosa positiva: «Va ser un any dolent com a col·lectiu, però per a mi va ser bo pel nivell dels companys vaig tenir.» L'any següent a tercera només tres jugadors van continuar: ell, Miralles (ara a la Grama) i Santos (retirat). Després de ser una peça clau en l'ascens, va decidir provar l'aventura de jugar en un filial de primera, el Vila-real. Va començar jugant al B, però va acabar al C i, decebut, va arribar al Narcís Sala al desembre. «Des del retorn de Vila-real les lesions no m'han deixat brillar, i per això vaig fitxar pel Santboià, perquè volia recuperar les bones sensacions i els minuts de joc», explica l'extrem maresmenc.

Aday contra el seu protector.

L'altre nom propi del duel és el de Francesc Aday. L'extrem andreuenc va jugar tres temporades al Premià sota les ordres de Quim Ayats, i fins que el de Taradell no va marxar Aday no va poder fitxar pel Sant Andreu. I és que Natxo González ja el va voler en el seu primer any al Narcís Sala, però Ayats no el va deixar marxar, ja que Aday era una peça fonamental. Avui s'hi enfrontarà per primer cop.

Lesió greu de Pedro.

El jugador del Santboià es va trencar aquesta setmana els escafoides, i el més probable és que hagi de passar per la sala d'operacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)