Més futbol

El Torredembarra fa la primera golejada de la temporada

Gran inici dels locals i més complicat del que diu el resultat. El primer temps el van dominar els de casa amb claredat, excepte els quinze minuts finals que van ser de l'Alcanar, encara que la primera part va acabar sense gols. En la segona, el domini va ser visitant, però amb l'arribada del primer gol en pròpia porteria les coses van canviar i el Torredembarra va dominar el partit fins al final.

TORREDEMBARRA 4

ALCANAR 0

TORREDEMBARRA: Ambrós, Perelló (Vicente), Moreno, Rosado (Alberto), Calvet (Dani), Vila, Asís (Nelson), Vidal, Cubiles (Farabelli), Aitor i Ramón.

ALCANAR: Rodri, Castro (Santi), Genís, Forcadell (Diatlo), Jan, Paolo, Pau, Saúl (Daniel), Oscar, Adrià (Toni) i Alberto.

GOLS: 1-0 (55') Daniel en pròpia porteria. 2-0 (65') Rosado. 3-0 (74') Rosado. 4-0 (85') Dani.

ÀRBITRE: Miras. T.G.: Perelló, Moreno i Ramón; Castro i Adrià.