Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El duel entre el Roquetenc i el Reddis acaba sense gols

Els ebrencs no van notar la inferioritat en la segona part

El duel de la jornada entre dos equips de la demarcació es va resoldre amb un empat sense gols que va beneficiar més el Roquetenc que no pas el Reddis, tenint en compte que el conjunt del Baix Ebre va jugar durant 60 minuts amb un home menys. De fet, els de Guillermo Camarero van demostrar la seva millor imatge en la segona part, i van disposar d'una ocasió manifesta de gol que hauria pogut fer decantar la balança.

El Reddis, que buscava la primera victòria, va dominar en els primers compassos. Els de Toni Oruj van disposar de la millor ocasió en el minut 28, després d'un seguit de rebots a dins l'àrea que van posar a prova els reflexos de Marc Bertomeu.

El partit va entrar en una altra fase abans d'acabar la primera meitat, coincidint amb l'expulsió, per doble groga, de Lluís. Aquest desavantatge no va perjudicar el Roquetenc, que va començar a jugar millor i va mostrar el seu punt fort. Ferran, tot sol, va disposar de la millor ocasió per als ebrencs quan va fer la rematada.

El domini dels de Roquetes va ser constant durant tota la segona part, i això va fer alterar el Reddis, molt actiu de cara a gol però amb signes evidents d'ansietat a causa de la falta de punteria en els últims metres. El partit va servir perquè el Roquetenc pogués arrencar un punt amb gust de victòria, i el Reddis va poder estrenar el caseller, tot i que la primera victòria encara s'haurà de fer esperar.

ROQUETENC
0
REDDIS
0
ROQUETENC:
Marc Bertomeu, Otero, Vilanova, Òscar, Adell, Barru (Truyent 55'), Lluís, David (Pardo 71'), Brigi, Ferran i Toni (Marc 45').
REDDIS:
Figo, Estanis, Torres (Adrián 46'), Abel, Marc, Eloi, Valentín (Joan 74'), David (Antoni 89'), Aleix Martí (Gallego 67'), Jorge (Víctor 57') i Maxi.
ÀRBITRE:
Rodríguez Abadal.
T.G.:
Al local Barru i als visitants Torres, Marc, Jorge, Maxi i Víctor
T.V.:
Doble amonestació al local Lluís i al visitant Eloi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)