Més futbol

L'Olesa va puntuant i derrota la Grama B (2-0)

L'Olesa continua en les posicions d'ascens a tercera divisió després de guanyar la Grama B gràcies a dos gols de Pedro en els últims instants de partit.

El matx va començar amb un Olesa molt concentrat. Peke, Nogareda i Manolo Casto van tenir les millors ocasions de l'Olesa en els primers 25 minuts. Però la Grama també es va estirar i va disposar de dues ocasions de Rubén i Josele que haurien pogut avançar els de Santa Coloma. A partir d'aleshores, no hi va haver més perill fins que van arribar els dos gols de Pedro, que va entrar en substitució de Manolo Casto i va resultar clau en el tram final de partit.

OLESA
2
GRAMA B
0
OLESA:
Coca, Guarch, Arguisuelas, Dennís, Ros, Juanje, Manolo Casto (Pedro, 77'), Sergi Soler, Peke, Fité, (Fran Rubio, 57') i Nogareda (Juanito, 68').
GRAMA B:
Diego, Borja, Álvaro, Marc, Andreu (Oriol Sans, 67'), Oriol, Édgar (Nacarino, 73'), Rubén (Ivan, 77'), Josele, Miralles i Raventós.
GOLS:
1-0 (80') Pedro. 2-0 (91') Pedro.
ÀRBITRE:
Ponsati Clavaguera.
T.G.:
Als locals Dennís i Pedro; al visitant Marc.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)