Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Catllar té un dia per oblidar

El Catllar perd a casa i encaixa la primera derrota de la temporada

Carlitos es va fer una lesió fortuïta que podria ser greu

El Catllar va encaixar la primera derrota de la temporada contra un Vista Alegre més resolutiu. El resultat no reflecteix el que es va veure al terreny de joc, perquè el matx no va tenir un dominador clar i es va decidir per jugades puntuals.

Els del Tarragonès van sortir a totes i van posar setge a la porteria rival des del primer instant. La jugada polèmica va arribar en el minut 18, quan l'àrbitre es va empassar un penal clar a Moya quan aquest arribava tot sol a la línia de fons.

Del possible gol local es va passar en qüestió de minuts al gol visitant, després que Forcadell posés una bona rematada de cap en el servei d'un córner. A partir d'aquí, el partit es va trencar i tant l'un com l'altre van mostrar les seves cartes. L'ocasió més clara va estar a les botes de Ferri que, inexplicablement, va fallar tot sol quan la graderia ja cantava l'empat.

Abans del descans, es va produir la nota negativa, ja que Carlitos va haver de ser substituït per una lesió fortuïta. Les primeres exploracions semblen indicar que el jugador té una distensió dels lligaments, un fet que podria obligar al tarragoní a perdre's bona part de la campanya. Després de la represa, el partit va canviar per complet i el joc es va centrar al mig del camp.

Al Catllar li va faltar actitud i no va donar arguments per equilibrar el partit. Per la seva banda, els visitants, que donaven el resultat per bo, van arrodonir la victòria amb una rematada d'Albert des de la banda dreta. Els de José Mora acumulen fins ara una victòria, un empat i una derrota quan s'han disputat tres jornades.

CATLLAR
0
VISTA ALEGRE
2
CATLLAR:
Salguero, Dani Mello, Martu, Armengol, Álex (Eric, 90'), Andrés (Pena, 85'), Raúl (Juli, 45'), David, Carlitos (Oriol, 41'), Ferri i Moya (Garcia, 65').
VISTA ALEGRE:
Nito, Carmona, Kike, Freires, Forcadell, Cesc, Sergio, Manolo (Álex, 75'), Rafael (David, 80'), Ferrero i Albert.
GOLS:
0-1 (22') Forcadell, 0-2 (90') Albert.
ÀRBITRE:
Israel Gómez.
T.G.:
Als locals Dani Mello, Moya i Juli, i als visitants Freires, Ferrero i Álex.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)