Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc empata a casa

Els locals van ser superiors després de la represa i van tenir possibilitats de superar un bon Pubilla Casas

ROQUETENC

1

PUBILLA CASAS

1

ROQUETENC:

Marc Bertomeu, Otero (Franklin, 60'), Vilanova, Óscar, Aleix, Barru, Lluís (De la Torre, 60'), David (Trugent, 67'), Brigi (Pau, 80'), Marc i Serrán (Toni, 80').

PUBILLA CASAS:

Asier, Veras, Jaume, Álex, Vasco, Morales, David (Charly, 56'), Juan Carlos, Siles (Albert, 56'), Raúl (Rolán, 67') i Rulo.

GOLS:

1-0 (12') Serran. 1-1 (26') Siles.

ÀRBITRE:

Montes Rodriguez.
T.G.:
Als locals Otero, Vilanova, Óscar i Barru, i als visitants Vasco i Morales.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc no va passar de l'empat ahir a casa contra el Pubilla Casas. Va ser un partit molt disputat en què els dos conjunts haurien pogut aconseguir la victòria. En la primera part, el Pubilla Casas va portar el pes del partit, si bé va ser Serran qui va avançar els locals (12'). Abans de la mitja hora (26'), però, els visitants van empatar amb un gol de Siles. Abans del descans els barcelonins encara van disposar d'alguna oportunitat per capgirar el resultat.

En la segona part, el Roquetenc va portar el pes del partit i va ser el que va tenir les millors ocasions. El Pubilla Casas, amb jugadors que han estat a primera catalana, va tenir problemes per contenir els atacs dels ebrencs. De tota manera, del mig camp cap endavant van mostrar la seva qualitat, especialment Rulo, que va portar de corcoll la defensa dels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)