REGIONAL PREFERENT

El Morell no perdona contra el Catllar (4-1)

El duel tarragoní no té color i es decanta clarament pels locals

El Catllar va anar sempre a remolc i va ser inoperant en atac

El duel entre els equips tarragonins va ser menys emocionant del previst i va tenir quaranta-cinc minuts d'història. Fins al descans, s'havia vist un gol a cada bàndol, però després els de Pitu Casas van fer augmentar les revolucions i van decantar la balança. El partit va confirmar la trajectòria ascendent del Morell, que obté la segona victòria consecutiva, fet que li permet consolidar-se a la part alta, mentre que el Catllar continua un camí a la inversa i s'acosta perillosament als darrers llocs de la taula, tot i que encara té marge per maniobrar.

Les alternatives a un i altre bàndol van marcar els primers minuts, tot i que el Morell va generar més perill. En la primera acció clara, Ton va inaugurar el marcador per als locals amb un llançament escorat al pal. Els visitants mostraven ofici, però els costava trobar la verticalitat en el seu joc. Tot i així, en la seva primera aproximació van empatar, després que Ferri aprofités l'errada d'Àlex, que es va veure clarament superat.

En la segona part, el Morell es va fer l'amo i senyor de l'enfrontament i va marcar la pauta des del primer instant. Ben aviat va arribar la recompensa, ja que no havien passat ni cinc minuts quan Isma es va trobar amb una pilota que només va haver d'empènyer i que donava l'avantatge momentani als de Pitu Casas. Per la seva banda, al Catllar li va faltar més decisió i va esperar al darrere per sortir al contraatac.

El partit va quedar dat i beneït instants més tard amb el tercer gol del conjunt local, que va arribar després d'una centrada des de la banda esquerra de Manel que va culminar Edu. William, que havia entrat feia uns instants, va arrodonir la golejada quan faltaven sis minuts per al final.

MORELL
4
EL CATLLAR
1
MORELL:
Álex, Eric (Ferri, 78'), Ton, Mercadé, Kiko, David (Pere Plana, 62'), Edu, Pol, Munta (Modesca, 82').
EL CATLLAR:
Raúl Salguero, Dani Gallego, Martorell, Armengol (Raúl, 79'), Ionita, Juli (Peña, 62'), Andrés, David, Moya (Eric, 79'), Oriol (David Garcia, 46') i Ferri.
GOLS:
1-0 (24') Ton. 1-1 (36') Ferri. 2-1 (49') Isma. 3-1 (55') Edu. 4-1 (84') William.
ÀRBITRE:
Álvaro García.
T.G.:
Als locals Eric (75') i Munta (78') i als visitants Andrés (36'), Martorell (58), Ferri (68') i David (75').