Més futbol

L'Olesa aconsegueix una victòria agònica

Un gol de Soler en el minut 94 permet sumar tres punts a l'Olesa i continuar en la part alta

Victòria visitant aconseguida en l'últim sospir del partit, quan l'empat semblava ja el resultat definitiu.

La primera part va ser força ensopida i la millor ocasió la va protagonitzar el local Requena, que sol davant el porter no va saber definir. Després de la represa, el Poble Sec es va avançar aprofitant un error defensiu. La reacció no es va fer esperar, i després d'una bona centrada de Pedro, Manolo va fer l'empat. L'entrada de Pedro va suposar un revulsiu per a l'Olesa, que passava a dominar l'enfrontament tot i no crear ocasions clares. Quan semblava que el partit acabaria en empat a 1, Serra va sorprendre amb un bon xut des de fora de l'àrea i va donar la victòria a l'equip visitant. Era el minut 94, i ja no hi havia temps per a res més.

Amb aquest triomf, l'equip del Bages es manté en la part alta de la classificació amb 17 punts; en canvi, el Poble Sec continua sense conèixer la victòria en la lliga aquest curs.

POBLE SEC
1
OLESA
2
POBLE SEC:
Fran, Carriqui, Urbano, Reyes, Pollo, Ainsa, Serra, Tete, Requena (Mora, 76'), García (Uri, 90') i Roberto (Oliva, 80').
OLESA:
Coca, Guarch, Arguisuela, Denis, Àlex Ros, Ponce, Manolo, Soler, Peke, Vites (Pedro, 61'), i Fran Rubio (Nogarera, 70').
GOLS:
1-0 (57') Serra. 1-1 (74') Manolo. 1-2 (94') Soler.
ÀRBITRE:
Ponsatí Clavaguera.
T.G.:
Al local Tete.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)