Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc es fa fort a casa

Els ebrencs van derrotar l'Organyà amb dos gols en la primera part i surten de la part baixa

ROQUETENC

2

ORGANYÀ

0

ROQUETENC:

Marc Bertomeu, Otero, Vilanova, Llorenç, Adell, David (Barru, 90'), Lluis (Pardo, 72'), Ferran (Toni, 62'), Brigi, Marc i Trullent (Pau, 77').

ORGANYÀ:

Salces, Josep Maria (Perdi, 88'), Bids, Xavi, Josep, David (Vilanova, 56'), Oriol, Robert, Romario, Farras (Carles, 70') i Casals (Sergi, 63').

GOLS:

1-0 (35') Brigi. 2-0 (44') David.

ÀRBITRE:

Kizildag.
T.G.:
Als locals Marc Bertomeu, Marc, Toni i Pardo; i als visitants Josep, Oriol, Romario, Farras i Sergi.
T.V.:
Al local Adell per doble amonestació (83').

El Roquetenc va aconseguir ahir tres punts molt importants que el permeten allunyar-se de la part baixa de la classificació davant l'Organyà, que també lluita per sortir de les últimes posicions. Els ebrencs, que han aconseguit els seus vuit punts en els partits com a locals, van sortir al terreny de joc decidits a emportar-se la victòria i ràpidament van fer-se el control del partit. Tot i que el matx no era vistós, el Roquetenc era l'equip que tenia les oportunitats. Després d'un parell d'ocasions clares, Brigi va obrir el marcador al minut 35, i abans del descans, David feia el 2-0.

En la segona part el partit va entrar en una fase des desgavell generalitzat fins que, al minut 83, l'àrbitre va xiular a favor de l'Organyà i va expulsar Adell per doble amonestació. Marc Bertomeu, però, va aturar la pena màxima i el Roquetenc no va haver d'angoixar-se més.