Més futbol

El Vic, encara més líder després de vèncer l'Olesa

Els osonencs guanyen l'Olesa (1-0) en una bona primera part

Nogareda i Casto desaprofiten les clares ocasions dels locals

Partit intens el que es va viure al Municipal de les Planes i és que, tot i trobar-se en la jornada 8, Olesa i Vic sabien que són favorits per estar al final de temporada lluitant per la zona alta de la classificació. Amb la victòria del Vic, el conjunt osonenc es manté en el primer lloc i amplia la diferència amb el segon, l'Olesa, fins als cinc punts.

Els dos primers classificats van sortir amb molta intensitat al terreny de joc i amb ganes de demostrar que es mereixen ocupar posicions capdavanteres a la taula. Però no hi va haver arribades perilloses a l'àrea fins al minut 21. Llavors l'Olesa va tenir una triple oportunitat que no va saber aprofitar. Primer, una rematada de cap de Manolo Casto que va anar a parar al travesser; el rebot el va aprofitar Dennís, que no va poder rematar bé, i després Arguisuelas va xutar fora. Una ocasió que podria haver avançat els locals. Però només un minut després va arribar el 0-1. El central del Vic Verdaguer va rebutjar en defensa una pilota que va anar a parar als peus de Pol, que es va plantar sol davant Coca i va batre el porter local. El gol va despistar els locals, però el Vic no va ser capaç d'aprofitar-ho per augmentar l'avantatge i es va arribar al descans amb el 0-1 en el marcador.

En la segona part, l'Olesa va millorar la imatge, cosa que li va permetre crear les millors ocasions del partit, i va merèixer l'empat. El local Manolo Casto va tenir una molt bona rematada de cap que va aturar el porter vigatà Montero, que va realitzar un molt bon partit. Poc després, el mateix Casto va gaudir d'una gran oportunitat per marcar després de xutar a porteria buida, però la defensa del Vic va treure la pilota des de la mateixa línia de gol. En el tram final del partit, doble ocasió de gol per a Moi Nogareda. Dues rematades de cap consecutives, que el porter Montero i la mala sort van evitar que es convertissin en l'empat.