Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc passa del blanc al negre en 8 minuts

El Roquetenc a Mollerussa va passar de tenir el partit guanyat a perdre'l en vuit minuts. Tot i fer una mala primera part, els ebrencs van marxar al descans amb 0-1 i haurien pogut sentenciar amb un penal no xiulat i amb més encert. No en van tenor i ho van pagar caríssim.

MOLLERUSSA 2

ROQUETENC 1

MOLLERUSA: Jose, Bota, Miguela, Cristian, Biosca (Marcel, 54'), Riera, Butzzi, Tros (Talavera, 60'), Barco (Ivan, 79'), Pulido (Vives, 86') i Chiwi (Oriol, 93').

ROQUETENC: Marc Betomeu, Otero, Vilanova (Trullent, 67'), Òscar, Llorenç, Barrufet, Lluís (Franklin, 45'), David (Pau, 83'), Brigi (Pardo, 31'), Marc i Toni (Ferran, 70').

GOLS: 0-1 (39') Toni. 1-1 (82') Butzzi. 2-1 (90') Ivan.

ÀRBITRE: Cardoso Vilana. T.G.: Als locals Jose, Bota, Cristian, Riera i Vives; als visitants Lluís, David, Marc i Adell.