Més futbol

Luis César no dóna pistes sobre el possible onze a Tenerife

A diferència de les últimes setmanes, en què Luis César va mostrar-se més transparent a l'hora d'avançar el possible onze, ahir va preferir amagar les cartes. «Canvis n'hi haurà perquè ni Sergio Díaz ni Delporte estan disponibles i tinc coses al cap, però no les faré públiques fins una hora abans del partit», va assegurar el tècnic, que va afegir: «No ho direm sempre al rival amb qui jugarem 48 hores abans, perquè a vegades interessa però d'altres, no.» Tot plegat referma la importància del partit contra el conjunt canari, tot i que Luis César recorda que «no es tracta d'un match ball per ningú». Una de les incògnites és saber qui acompanyarà Mairata a l'eix de la defensa. Rodri té molts números per fer-ho tot i que David Medina semblaria l'opció més lògica. Pel que fa al substitut de Delporte, el més probable és que sigui Gerardo, que diumenge passat ja va substituir el francès quan es va lesionar.

L'entrenament d'avui, a Tenerife.

L'equip marxarà a les vuit del matí cap a l'aeroport del Prat, d'on volarà cap a Tenerife. A les illes Canàries, Luis César dirigirà a partir de les set de la tarda l'últim entrenament abans del partit de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)