Més futbol

El protagonisme d'Álvaro Rey (Nàstic) no sembla flor d'un dia

Luis César torna a convocar el jugador del filial Álvaro Rey, que ja va debutar diumenge passat

La presència del sevillà deixa fora de la llista Walter per segona setmana seguida i també Vicente

El partit de diumenge passat contra el Còrdova, en què va jugar els últims cinc minuts, sembla que no serà l'únic que disputi aquesta temporada el jugador de la Pobla de Mafumet Álvaro Rey amb la samarreta del primer equip. Luis César ja el va escollir la setmana passada entre els 18 convocats, i per viatjar avui cap a Tenerife, on el Nàstic disputa demà un partit clau, ha tornat a fer el mateix, prescindint un altre cop i per segona setmana consecutiva de Walter i aquest cop, també de Vicente. El de Caldes de Montbui ja fa temps que està caient a poc a poc en l'oblit i només ha disputat 18 minuts en els quatre últims partits, i Vicente encara no ha debutat aquest curs tot i que ja fa setmanes que ha deixat enrere la lesió que es va fer en la pretemporada. L'altre descartat per decisió tècnica és Curro Torres.

Álvaro Rey (21 anys) va arribar aquest estiu passat a la disciplina de la Pobla de Mafumet procedent de les categories inferiors del Betis, juntament amb Sebas i Ousmane, i com una aposta del director esportiu, Josep Maria Nogués, i del secretari tècnic, José Antonio Gordillo, i a poc a poc està confirmant el perquè del seu fitxatge. La temporada passada va militar al tercer equip del Betis, però també va jugar dos partits amb el segon equip a segona divisió B i enguany ja ha demostrat a la Pobla les seves qualitats, i s'ha convertit en un fix a la banda dreta del mig del camp del filial. Amb el gran partit de fa dues setmanes contra el Palamós, en què a més es va estrenar de cara a porteria, va acabar de fer eclosió. Luis César, que aquest curs ja ha pujat Eloy Gila al primer equip, ha avisat d'Álvaro Rey que «té nivell» i ho ha confirmat tornant-lo a convocar per un duel que pot ser clau per a la seva continuïtat a la banqueta.

LES SEVES DADES

Álvaro Rey Vázquez
Data i lloc de naixement:
11/07/1989 a Sevilla.
Trajectòria:
Nervión juvenil, Cerro Águila, Betis C, Betis B, La Pobla de Mafumet i Nàstic.
Dades amb la Pobla de Mafumet:
9 partits (704 minuts) i 1 gol i 1 targeta groga.
Amb el Nàstic:
1 partit (5 minuts).

Abraham i Raül Fuster, els canvis en la llista

X.S.

Luis César només ha introduït dos canvis entre els 18 homes que han viatjat a Tenerife i els que van ser convocats diumenge passat en el partit al Nou Estadi contra el Còrdova. Tots dos, a més, per obligació a causa de les baixes per lesió de Delporte i de Sergio Díaz per sanció, ja que contra els andalusos va veure la cinquena groga de la temporada. Els beneficiats han estat Abraham i Raül Fuster, dos jugadors gairebé no han estat utilitzats aquest curs. L'exjugador del Barça B i del Cadis només ha disputat 3 partits de lliga, i només un d'aquests de titular, i no ha acabat de convèncer el tècnic gallec, que sense anar més lluny, la setmana passada va apostar per Miki Martínez com a mig centre creatiu. Pitjor ho ha tingut Raül Fuster, que només ha vestit la samarreta grana en la copa contra el Xerez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)