Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc torna a topar amb un mal final i cedeix dos punts contra el Sant Ildefons (2-2)

ROQUETENC

1

SANT ILDEFONS

1

ROQUETENC:

Marc Bertomeu, Franklin (Otero, 68'), Vilanova, Òscar, Llorenç, Barru, De la Torre (Adell, 89'), David (Ferran, 68'), Pardo (Toni, 85'), Marc (Lluís, 82') i Trullent.

SANT ILDEFONS:

Javi, Costa (Guille, 45' (Manu, 68')), Robert, Fèlix, Zenón, Mounir (Mario, 59'), Carballo, Virgos, Paredes, De Sande (Jordi, 45') i Òscar (Uri, 77').

GOLS:

1-0 (32') Marc. 1-1 (93') Robert.

ÀRBITRE:

Pérez Setó.
T.G.:
Als locals Vilanova, De la Torre, Marc, Trullent, Otero i Ferran; als visitants Robert, Paredes, De Sande i Jordi.
T.V.:
Cap.

Com la setmana passada a Mollerussa, en què va passar del triomf a la derrota en els últims vuit minuts, el Roquetenc va tornar a ensopegar amb la mateixa pedra i aquest cop, contra el Sant Ildefons, va veure com s'escapaven dos punts en el temps afegit. Els del Baix Ebre van fer un molt bon partit, i això que al davant es van trobar amb un rival que va destacar per la seva aposta ofensiva, sobretot en els primers minuts, però no van saber rematar la feina i ho van pagar. Passada la mitja hora de joc, Marc, aprofitant el rebuig en una falta executada per ell mateix, va engaltar un potent xut i va superar Javi, tapat per la barrera. En la segona part, i ja amb el Sant Ildefons abocat a l'atac buscant el gol de l'empat, els de Roquetes van tenir nombroses ocasions per sentenciar, però no ho van fer i quan ja passaven tres minuts del temps reglamentari el dur càstig va arribar amb una rematada de cap de Robert en el llançament d'un córner.