Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Remolins guanya el derbi

Els tortosins van aprofitar un gran inici per fer dos gols i imposar-se al conjunt de Roquetes

REMOLINS-BÍTEM

2

ROQUETENC

1

REMOLINS-BÍTEM:

Norbert, Josep Llaó, José Ramón, Àlex (Paco, 56'), Julio, Xavi Anell (Fresquet, 80'), Ruibal, Kazu, Sergio Ruiz (Emili, 74'), Javi Asin (Reyes, 69') i Jota.

ROQUETENC:

Marc Bertomeu, Otero, Vilanova, Òscar, Llorenç, Barrufet (Lluís, 45'; Pau, 61'), De la Torre, Ferran (David, 45'), Pardo, Marc i Trullent (Toni, 45').

GOLS:

1-0 (13') Sergio. 2-0 (16') Ruibal. 2-1 (45') Marc.

ÀRBITRE:

Garcia Rodríguez.
T.G.:
Als locals, José Ramón, Paco, Javi Asin i Reyes; i als visitants Otero, Llorenç, Barrufet, De la Torre i Pardo.
T.V.:
Al local Josep Llaó per doble amonestació (93').

El Remolins-Bítem, molt inspirat en els primers minuts, va guanyar un derbi ebrenc intens, emocionant i amb fases de bon joc. Després de la represa el Roquetenc va ser superior però no en va tenir prou per empatar, i fins i tot va fallar un penal.

El partit va començar amb un Remolins decidit a portar el pes del joc des del xiulet inicial. Els roquetencs van sortir molt nerviosos i no van ser capaços de desenvolupar el seu joc contra un rival més centrat en l'enfrontament. Així, els tortosins van disposar de les primeres ocasions i en el minut 13 Sergio va fer el primer gol. Sense temps per reaccionar, el Roquetenc va encaixar el segon, que va fer Ruibal. Els tortosins encara haurien pogut incrementar l'avantatge en la primera mitja hora, però el desencert dels davanters rivals i el porter Marc Bertomeu ho van impedir. Amb el pas dels minuts els visitants es van anar despertant i just abans de la mitja part Marc va escurçar diferències. Després de la represa els de Roquetes van sortir decidits a agafar el pes del partit, en part gràcies al joc del Remolins, més tancat al darrere esperant l'oportunitat per sortir al contraatac. El Roquetenc dominava i arribava amb certa claredat, tot i no disposar de grans ocasions. La més clara va ser en el minut 65, quan De la Torre va disposar d'un penal per empatar. El seu xut, però, va acabar al pal. L'acció no va desanimar els visitants, que ho van continuar intentant contra un Remolins que també va tenir ocasions per sentenciar en accions al contraatac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)