Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc no pot vèncer l'Alcarràs amb deu jugadors

El Roquetenc va ser superat ahir per l'Alcarràs. Els lleidatans es van avançar en el minut 7, però Òscar, de penal, va empatar. Després d'una primera part igualada, en la segona van dominar els visitants. Domi va fer l'1-2, i en la jugada que suposava l'expulsió del mateix Domi, Marc va empatar. Però quan semblava que el Roquetenc podria remuntar, els lleidatans van resoldre el partit amb dos gols més.

ROQUETENC 2

ALCARRÀS 4

ROQUETENC: Marc Bertomeu, Franklin (Pau, 74'), Vilanova, Òscar, Llorenç, Ferran (Adell, 85'), De la Torre, David, Pardo, Marc i Toni (Trullent, 58').

ALCARRÀS: Ballesteros, Escurà, Domi, Mallo, Visa, Chapi (Fèlix, 70'), Jesús (Oriol, 86'), Grau, Pau (Miki, 78'), Juanjo i Azafo (Lluís, 58'; Bonet, 92').

GOLS: 0-1 (7') Jesús. 1-1 (20') Òscar (p.). 1-2 (62') Domi. 2-2 (73') Marc. 2-3 (84') Jesús. 2-4 (87') Fèlix.

ÀRBITRE: Asensio Lahuerta. T.G.: Als locals De la Torre, David, Pardo, Marc i Trullent; i als visitants Visa i Chapi. T.V.: Al visitant Domi per doble groga (71').