Més futbol

Amb intencions diferents

L'Ascó vol un triomf després de deu jornades sense guanyar

Per al Reus només val la victòria per continuar entre els primers

L'Ascó i el Reus protagonitzen el derbi de la demarcació de la jornada. Tots dos conjunts arriben al partit amb algunes urgències, per bé que els riberencs són els que es troben en una situació més delicada.

Els de la Ribera d'Ebre acumulen deu jornades sense conèixer la victòria, però la setmana passada van recuperar sensacions positives gràcies a l'empat, treballat, que van aconseguit al camp de l'Amposta. Una victòria els donaria una moral que els homes de Mauro Ravnich necessiten molt. El tècnic croat tindrà pràcticament tota la plantilla a la seva disposició i recupera el defensa José Ramón un cop complerta la seva sanció. Les úniques baixes seran les d'Oriol i la de Tosas, que té problemes musculars.

Per la seva banda, el Reus arriba a l'enfrontament després de dos empats consecutius. El darrer va ser la setmana passada a casa contra el Manlleu i no va deixar gaire bon gust de boca als roig-i-negres. Els de Santi Castillejo volen recuperar el bon joc que van fer les setmanes passades i obtenir tres punts que els permetin continuar una altra setmana entre els quatre millors equips. Per al partit, l'entrenador navarrès no podrà disposar d'una de les seves referències ofensives, Manolo González, que no s'ha pogut recuperar a temps de la contractura que es va fer en l'últim partit. El seu lloc possiblement l'ocupi Masqué. Tampoc no hi serà Efrén, també lesionat, ni Iker Urraka, que ha de complir un partit de sanció.

Castillejo espera un partit difícil, i tot i que l'Ascó es troba «en una situació delicada», considera que té un equip «amb experiència i qualitat».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)