Més futbol

S'hi mantenen forts

Un gol de Guitart en el minut 56 permet al Llagostera superar el Manlleu i continuar líders

En atac el porter visitant Fran va impedir una golejada local i en defensa no es va patir

Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
«Hem fet un partit molt intens, guanyat a força d'exigència»
«Fran ha tingut una gran actuació i ha evitat una victòria més gran»
«L'equip està en una gran dinàmica i amb molta confiança. Així hem arribat al lideratge»
Francesc Cargol
ENTRENADOR DEL MANLLEU
«El Reus i el Llagostera són els millors equips i els que més pressupost tenen»
«En el futbol gironí, rere el Girona ja ve el Llagostera»
«Hem estat gairebé nuls en atac i la seva defensa ha estat molt bona»

El Llagostera continua immers en una espiral positiva que no sembla tenir aturador. Després d'accedir la setmana passada al lideratge, ahir tocava defensar-lo. El rival, un Manlleu que buscava la tercera victòria a domicili que l'hauria permès entrar a la zona noble de la taula.

Però aquest Llagostera està en ratxa, amb una defensa que aporta un plus de seguretat molt gran, i que li permet treure molt de profit dels seus gols.

Contra el Manlleu els d'Oriol Alsina, llevat del primer quart d'hora, en què tots dos equips miraven d'aconseguir el control del joc, el cert és que van dominar totes les facetes. Començant per la defensa, que no va passar angoixes en cap instant, i que va liderar la pressió exercida al mig del camp. Al davant, la falta de resolució en algunes ocasions, i l'estel·lar actuació del porter Fran, van impedir que la tensió pel resultat (no pel joc) es pogués esvair molt abans del xiulet final.

La primera acció destacada va arribar en el minut 15, quan Roca, després d'una passada de Guitart, i sol davant Fran, no va saber definir. Dos minuts més tard el Manlleu va tenir una de les poques ocasions de gol, però el xut de falta directa des de la frontal va sortir per sobre el travesser. A partir d'aleshores l'atac local va ser incessant i Guitart en dues ocasions (19' i 41') i Aimar (21') van fer lluir de valent Fran, que va evitar que el resultat variés el primer temps.

La segona part es va mantenir igual, amb el Llagostera llançat a l'atac. Fruit d'aquesta pressió, i després d'una gran jugada per la banda de Marc Boadas, Guitart, molt actiu ahir, va rematar de cap, sol dins l'àrea petita, i va batre, ara sí, Fran. Fins al final els d'Alsina van buscar el segon amb convicció. Per contra el Manlleu es va acostar un parell de cops sense perill. Un xut de falta directa de Granell (90'), just després de l'expulsió de Chicho, hauria sentenciat el partit, tot i que els tres punts estaven assegurats.

LLAGOSTERA
1
MANLLEU
0
LLAGOSTERA:
Ivan Portoles, Aimar, Vallho, Canal, Javi González, Plaja (Masferrer, 66'), Roca, Granell, Guitart (David Costa, 83'), Uri (Mas, 77') i Quim Boadas.
MANLLEU:
Fran, Masoliver, Chicho, Arxi, Busquets, Putxi (Criado, 70'), Romero (Baruc, 70'), Gely, Aumatell, Crous (Cristian del Moral, 57') i Planagumà.
GOLS:
1-0 (56') Guitart.
ÀRBITRE:
Liarte Pérez.
T.G.:
Als locals Granell, Uri i Quim Boadas, i als visitants Arxi i Busquets.
T.V.:
per doble amonestació al visitant Chicho (89').
COMENTARI:
250 espectadors al municipal de Llagostera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)