RAPITENCA

Un heroi inesperat en un final molt calent

El porter Raúl va fer l'empat de la Rapitenca a Montcada en el 97

Els nervis del públic local van provocar la suspensió del partit

Raúl Jiménez, el porter de la Rapitenca, va ser l'inesperat autor del segon gol de la Rapitenca diumenge a Montcada en rematar una falta en el setè minut afegit de la segona meitat (2-2). El gol va ser la guspira que va encendre els nervis d'un públic local que ja feia estona que estava empipat amb l'àrbitre i molest amb els jugadors de la Rapitenca. Segons explica el president del club del Montsià, Tomàs José, els jugadors locals, amb 2-1 en el marcador, es van dedicar a perdre molt de temps, la qual cosa justifica els minuts que va afegir l'àrbitre i que, en alguna acció, els futbolistes de la Rapitenca no tiressin la pilota fora quan jugadors del Montcada estaven estesos a terra. Això va encrespar el públic local, que no estava d'acord amb un penal xiulat per l'àrbitre a favor de la Rapitenca en el minut 86, que els blaus van fallar, ni amb els minuts afegits, entre altres decisions arbitrals. Després del gol de Raúl, alguns aficionats locals van saltar al camp, però segons Tomàs José, mai es va patir per la integritat del col·legiat ni dels jugadors visitants. «Els membres de la junta del Montcada es van comportar molt bé i van protegir l'àrbitre i els nostres jugadors», va apuntar José. L'àrbitre va suspendre el partit en aquell moment, tot i que el més probable és que es doni per acabat amb 2-2.

Denúncia de robatoris.

En la part final del partit, l'expedició visitant també estava nerviosa, ja que durant la segona part algú va entrar al vestidor de la Rapitenca i va robar diversos objectes de valor i diners. Els Mossos van acudir al camp a petició de la Rapitenca, que va interposar una denúncia.