Més futbol

3a DIVISIÓ

MANLLEU

El Manlleu passa per un moment dolç

Dimecres, el Manlleu va entrar per primer cop en la temporada en zona de play-off d'ascens. De moment, però, el tècnic Francesc Cargol creu que aquesta posició és anecdòtica: «Estem treballant bé, però la tercera posició és una clara mostra de com n'està d'igualada la categoria. Guanyant dos partits ets a dalt, i si els perds tornes a baix.» Al que sí que dóna molta importància Cargol és a la bona setmana que han realitzat, en la qual han aconseguit sis punts en dues jornades: «Les victòries van ser molt cares, i haver-ne pogut sumar dues en tan pocs dies de diferència és fantàstic.» Avui, l'equip de la capital del Ter intentarà guanyar la tercera consecutiva en rebre el Gavà, però el tècnic manlleuenc sap que és complicat aconseguir-ho: «Fer el ple serà difícil, però a casa, amb un bon ambient de futbol, tot és possible.»

Ara, el Manlleu té 27 punts en la classificació, i quan falten dues jornades per completar la primera volta ja ha superat l'objectiu que s'havia fixat en l'inici de la temporada: «Ens havíem marcat els 25 punts, però ara anem a buscar els 33. Estem satisfets de com ens han anat les coses», el tècnic manlleuenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)