Territorial

REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc derrota el Catllar i li cedeix l'últim lloc

EL CATLLAR

0

ROQUETENC

2

EL CATLLAR:

Clavé, Àlex, Martu (Uri, 71') Armengol, Fran, Raúl, Dani Bello (Andrés, 45'), Jesús (Pena, 45'), Juli, Dani Garcia i Ferri.

ROQUETENC:

Marc Bertomeu, Llorens, Franklin (Òscar, 3'), Vilanova, Adell, Barru, Truyent (Pau, 84'), David (Lluís, 83'), Toni, Marc i Ferran (Pardo, 76').

GOLS:

0-1 (40) Marc. 0-2 (65') David.

ÀRBITRE:

Caballero Jerez.
T.G.:
Als locals Jesús i Pena i als visitants Llorens, Toni i Ferran.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc va guanyar el duel de les urgències i va abandonar el fanalet vermell en detriment del Catllar, que ara és el que ocupa el darrer lloc.

El Roquetenc, que feia set jornades que no coneixia la victòria, va donar arguments per aconseguir els tres punts i va plantejar un partit seriós. El Catllar, en canvi, només va existir en els primers minuts, amb dues oportunitats de Ferri que van sortir desviades. La resta del partit va ser un monòleg dels ebrencs, que es van avançar gràcies a Marc. Els tarragonins van revifar després de la represa, però van perdre gas de seguida. David va sentenciar el matx en el minut 65.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)