Marcos, Cosido, Iniesta, Xavi Gisbert (Stephane), David Solla, Isaac, Aleix (Rubén), Eugeni (Pau), Sisco (Mario), Juanma i Albert Castell (Nacho).
Rai, Marc (Arkaiz), Ferran, Jordi, Litmi, Joan, Carlos (Enric), Zaragoza (Rafel), Jota, Alfonso i Carlos Alberto.
1-0 (22') Aleix. 2-0 (39') Aleix. 3-0 (70') Eugeni. 4-0 (89') Rubén.
Martí.
T.G.:
Juanma, Xavi, Isaac i Eugeni; Litmi, Villarroya i Alfonso.
COMENTARI:
Partit molt tranquil per als locals, que en la primera part van controlar el joc i van marxar al descans amb un clar 2-0. En el segon, el Jesús va sortir massa relaxat i es va dedicar a jugar al contraatac. Va fer dos gols més, però va deixar la pilota a la Sénia. / CURTO